Sürekli Form Fatura Baskı Merkezine Hoş Geldiniz

    Ucuz Karton Kutu İmalatı

    ucuz karton kutu imalatı

    Karton Çantalarda olduğu gibi karton kutularda da ofset baskı, varak yaldız, gofre kabartma, kısmi lak, gren, selefon laminasyon gibi birçok işlem uygulanabilmektedir. Çok farklı şekillerde sıra dışı biçimlerde de karton kutuüretimi yapılabilmektedir. Bunun için Arzu ettiğiniz tasarımı yolladıktan sonra lazer kesim tekniğiyle maket hazırlanarak üretim öncesi birebir örnek sağlanabilir. Başlıca karton kutu imalatçıları arasında bulunan firmamızın, aşağıda bazı karton kutu uygulamalarından örnekler bulabilirsiniz.

    Koliler veya karton kutular tüketiciyle ürünün ilk buluşmasıdır. Nasıl ki uzmanlar aşkın ilk 8.2 saniyede gerçekleştiğini iddia ediyorlarsa tüketicinin bir ürün hakkındaki fikri de günümüzün hızlı dünyasında aynı şekilde oluşmaktadır. İyi bir ambalaj tüketicide iyi bir izlenim uyandırır, bir karton kutu ya da karton çanta‘nın asıl işlevi içine konulan ürünü dış etkenlerden korumak ve rahat taşınmasını sağlamak olsa da aynı derecede belki de daha önemli olarak firmanın vizyonu, işine verdiği önem, müşterisine verdiği değer bir anda özet olarak tüketiciye sunulmuş olur.

    Ambalaj ise ilk bakışta tüketicinin ilgisini çekmekle kalmaz, ürünün içerik, son kullanma tarihi, standartları gibi pek çok detaylı bilgiyi de barındırarak önemli bir bilgilendirme sunar. Ambalajı katlanılması gereken zorunlu bir maliyet kalemi olarak görüp “en ucuzu en iyisidir” yerine “ürünümü en güzel nasıl sunarım” düşüncesindeki firmaların kısa süredeki yükseliş öyküleri de ilgi çekicidir. Tabii ki bunu yalnızca ambalaja verilen öneme bağlamak eksik olur, fakat ambalaj konusunda geniş bir vizyona sahip olan firmalar diğer konulardaki yenilikçi yaklaşımlarıyla da fark yaratmaktadırlar.

    Reklam ve tanıtım faaliyetlerinin gelişip çeşitlenmesi ile Online matbaacılık hizmetini kullanarak ürünlerinizin fotoğraflarını ve ürün özelliklerini sisteme yükleyip kendi kutularınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Fakat bu şekilde bir hizmet aldığınızda istediğiniz sonucu elde edememeniz yüksek bir ihtimaldir.

    Matbaacılık sektöründe deneyimli ekibimiz ile iletişime geçtiğinizde veya firmamızdan detaylı bilgilendirme talep ettiğinizde hem fiyat hemde sonuç olarak tatmin olacağınızı garanti ederiz.

    Karton Kutu sahibi olmak için tek yapmanız gereken tasarımlarınızı belirleyip siparişinizi vermek. AkabeForm Sayesinde, Türkiye’nin neresinde olursanız olun Karton Kutunuz en kısa sürede elinize ulaşacaktır.

    Hizmetlerimiz